9 entry daha
  • dün eve dönerken bir tanesi ile mümkün olduğunca yakından tanışma fırsatı buldum. muhtemelen işyerinden itibaren takibe başlamıştı ama ben yorgun olduğum için geç farkettim. bu arada ne olur ne olmaz diye yanımda biber gazı taşıyorum ve tenha bir yere girdiğimde elimde tutuyorum.

    bir an on adım arkamdan gelen temiz yüzlü bir çocuk farkettim. umursamadım. sonra bir baktım şeyine dokunup duruyor. yüzümü astım sadece, elin sapığına " aaa çok ayıp " diyemeyeceğim için mümkün olduğunca uzaklaştım. evimizin olduğu sokağa girdim çocuk da ( gerçekten çocuk bildiğiniz ergen ) benimle gelmeye devam ediyor. sokakta bir iki kişi belirince aldı başını gitti bu. mutlu oldum.

    evin merdivenlerinden çıkarken tekrar arkamdan geldiğini farkettim. karşı karşıya duruyoruz ve çocuk bana " gelsene birşey söyleyeceğim " dedi. bende şalterler iyiden iyiye attı. it'e bakar mısınız? yol boyu verdiği rahatsızlık yetmezmiş gibi bir de tacizi daha ileri götürebilmek için ayağına çağırıyor. biber gazının vermiş olduğu cesaretle üzerine yürüyüp ecdadını mikmekle tehdit ettim. koşarak siktirdi gitti. içimde kalan üç beş kelamı buradan etmek istiyorum müsadenizle: yaban domuzu, azgın bebe, vajina çocuğu...

    hayır daha güçlü silahlar taşıyıp korkutma gereksinimi duymadan beynini dağıtsan ( ki mantıklı olan bu ) suçlu o olmaz sen olursun.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap