19 entry daha
  • ayıptır. hem de çok büyük ayıp. ne olursan ol, bu hareketi yapan hakareti kabul etmek zorunda. utanmak zorunda, özür dilemek zorunda. kanser hastası kişiden af dilemek zorunda.

    çaresizliğin kıyısında gezinen güzeller güzeli, yaşamayı hakeden, ölmesi için çok erken kızcağızın içindeki bir iki hücreyi daha öldürmüşler. biraz daha ölüme sürüklemişler. buna rağmen karşısındaki kişiden daha gururlu, daha haklı ayrılmış oradan.

    hiç merak etmeyin ahali devlet sahip çıkacaktır hem de akşama kadar. utançlarını,daha çok ta kaygılarını gidermek için o ilaçları getireceklerdir merak etmeyin. çaresizliğin sesine kaygının sesi ile karşılık vereceklerdir. ama önce iki hücre öldürmek zorundalar. önce umutsuzluğu tattırmak zorundalar. önce anlamamalılar. önce para sıkıştırmalılar.

    bilmiyorlar. halkın karşısına o kadar hazırlık yaparak çıkıyorlar ki , beklenmedik olaylar karşısında asıl yüzleri ortaya çıkıveriyor. hatırlayarak güzeller güzeli kıza geçmiş olsun diyelim buradan. o da hatırlasın ki üzülmesin. bunlar böyle :

    (bkz: ananı da al git)
664 entry daha
hesabın var mı? giriş yap