16 entry daha
  • daha satanizm hakkında hiçbir şey anlayamayacak kadar küçükken almanak'tan okumuştum vahşice öldürüldüğünü. aklımda kalan tek şey inanılmaz güzelliği ve 8,5 aylık hamile oluşuydu. o zamanlar ne roman polanski adının bir önemi vardı benim için ne de oynadığı filmlerin.

    yıllar yıllar sonra ortaokul yıllarında moda olan ceset fotoğraflarına bakma akımına bende kapılmıştım salak gibi. internet sayfası açılır açılmaz ünlüler kısmında sharon tate gözüme takıldı. o an bastıramadığım bir merak duygusuyla ilk ona bakmıştım ve bu o sayfalara ilk ve son girişim olmuştu. o sahne ve 'pig' yazısı bende hiçbir korku filminin yapamadığı etkiyi yaptı senelerce , gerçekliğiyle beni öyle bir korkutmuştu ki uzun süre neden öldürüldüğünü dahi okumaya cesaret edememiştim. benim için adını bile unutmak istediğim bir korku öğesine dönüşmüştü.

    geçenlerde şu belgeseline rastladım. tüm bu anılarım canlandı birden gözümde. çocukken çok güzel bulduğun insanları sonradan beğenmezsin ya bu sefer tam tersi oldu benim için. hatırladığımdan bile daha güzel geldi bana ve maalesef ölümü de daha trajik. sonra katilleri charles manson and the family hakkında araştırma yaparken karşıma çıkan şu haberle bizde ki vicdansızlığın ve pornografik zihniyetin hiç değişmediğini üzülerek gördüm. hele 'öldürüldüğünde üzerine bu gecelik vardı ' fotoğraf altı yazısı , haberi yapan arkadaşın vicdan diye bir şey taşımadığının kanıtı. vahşice öldürülen 8,5 aylık hamile kadın üzerinden sex sells haberi yapan bir zihniyetin devamıdır işte tecavüz haberi verirken çıplak kadın vücudu kullanılması. hiçbir zaman ahlaklı haber yapamamışız ki şimdi yapalım.

    kısacası , kendisini ve trajik ölümünü hiç unutamayacağım artist.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap