8 entry daha
  • hepsini izlemeye gerek yok, 3 video izlemek yeterli oldu.

    - kadını iyi seçin de gece 2'de sohbete gideceksiniz oraya buraya gideceksiniz iman etmek için, karşınızda durmasın de mi? bana zaman ayırmıyorsun '' demesin de mi?

    diye muhabbet var. sen de sal o zaman kadını gece 2'de sohbete gidiyorum dediğinde de görelim kadına sevgiyi, saygıyı.

    burayı iyi okuyun :

    - siz bu aklınızla 10-15 işi aynı anda yapamıyorsunuz ama bak bir hava atomu, milyarlarca sesi, sinyali birbirine iletiyor aynı anda. amerika'da, afrika'da, burada hepsi aynı. şimdi siz bu atoma aklı yok diyebilir misiniz? siz yapamazsınız bunu.

    ah benim güzel abim, nur suratlı abim benim. akıl öyle bir şey değil ki. sen hiç gördün mü '' ben senin sesini iletmem bilader, sevmedim ben senin sesini? '' diyen atom? '' valla şu an çok ısındım. soğuyamam şimdi '' diyip ısıyı iletmeyi reddeden atom gördün de mi atomun aklından bahsediyorsun. bana dışarıdan bir etki almadan tek başına anlamlı sesler üretip bize gönderebilen hava atomunu anlat da o zaman inanalım. ah koca abilerim benim, okumuş abilerim. beni günah diye zorla uyuyamadığım şekilde yatırmaya çalışan abilerim. ödev diye '' namaz nasıl kılınır '' diye kağıt vermiş abilerim benim. abim benim be!!
208 entry daha
hesabın var mı? giriş yap