• playstation plus abonelerine 24 nisan 2013 tarihi itibariyle bedava tam sürüm indirme ve oynama hakkı verilmiş oyunumsu.. 200 mb kadar bir download'ın akabinde bedavaya kurup oynanabilecek olması kendisinin yegane avantajı..

    son yıllarda hayranlık uyandıran pek çok örneği bulunan mini puzzlelar üzerine kurulu bir platform oyunu.. ve hatta kendi konumlandırmalarıyla birlikte belirtmek gerekirse bir indie platform oyunu..

    efendim siz bir kutusunuz.. (2013 yılında commodore 64 oyunları keyfi).. hatta birden çok kutu oluyorsunuz zamanla.. (uuu atraksiyonu da bolmuş kardeş).. her bölümde kutuları oturtmanız gereken yerlere, hoplayıp zıplayarak ulaşarak görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.. hee ama her farklı kutunun farklı bir karakteristiği var.. kimi şişman kutu az zıplıyor, kimisi ise fit kutu uzun atlıyor.. bu kadar..

    açıkçası, bir oyun hakkında bu kadar sığ bir yorum yazmak istemezdim ama ancak 10 dakika dayanabildim.. o yüzden görüşlerim ister istemez sığ kaldı..

    "mini puzzle bu arkadaş, grafikten bağımsız görevlere odaklanırım ben" diyen arkadaşlar, sabredip ilerlerse ve yorumlarını yazarsa sevinirim ancak 1972 yapımı pong tadındaki bu oyuna aradan geçen 41 seneden dolayı çok fazla katlanamadım ben.. ana karakteri bir kutu değil de, eğlenceli veyahut karizmatik bir grafik üzerine kursalardı en azından benim gibi sığ oyuncuların on dakikadan fazla dayanmasına yardımcı olabilirlerdi..

    uzaktan bakınca hoşuma gidecekmiş gibi görünen minimalist retro grafikler e ingiliz aksanının dibine vurarak bu oyunun seslendirmesindeki performansı ile bafta seslendirme ödülü kazanan danny wallace'a rağmen katlanamadım ben sözlük..
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap