3 entry daha
  • derhal üretimi durdurulması gereken çocuktur. sonra bunlar büyüyor; sevgilimiz oluyorlar. anne yerine kız arkadaşı koyuyor ve aynı eylemi sürdürmeye çalışıyorlar.

    değerli aileler!
    bu, pek çok açıdan, rezil bir durumdur. öncelikle, sırtı kaşırken, baş vermiş siyah noktalar bir tümsek oluşturup, mide cenahındaki cümle partikülü, boğaza doğru itelemektedir. ayrıca, kaşıdıkça kalkan ölü deri, sorgusuz sualsiz, gözümüz gibi baktığımız tırnaklarımızın teee içine kadar girmekte ve bir sokak çocuğu edasıyla kıvrılıp uyumaktadır.

    ilgili sürecin devamı halinde, bir müddet sonra, kadındaki seksapel, feriştahı olsa, sıfırın altında 8500 seviyesi üzerine çıkamayacaktır.

    zira hepimiz bilmekteyiz ki, o sırt; kaşınmakla kalmayacak, üzerindeki siyah noktalar ve iltihaplı sivilceler sıkılacaktır. içinden çıkanları peçeteye sürmekle ağzına atmak arasında bocalayan kızlarımız, kendilerinden tiksinecek; özgüvenleri, tamir olunmaz biçimde, yara alacaktır.

    domino etkisi olarak adlandırdığımız bu sürecin başı, çocukken yapılan basit bir sırt kaşıma hareketidir.

    lakin sonuçları gördünüz. hiç bir şey göründüğü kadar basit değil. bu yolda siz değerli ailelere büyük iş düşmekte. yavrularımız, bu tip öğürtücü hayatlar yaşamayı hak etmiyorlar.

    gelin onlara en iyisini verelim.

    aile sırt kaşımama danışma hattı: 0800- 888 333 1
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap