31 entry daha
  • istanbul kadıköy şubesi'ne eşimle aidat yatırmaya gidecektik. önceden aradık sorduk öğle tatiline denk gelmemek için, "12.00-13.00 arası tatil ama o saat aralığında da gelseniz burada arkadaşlar var yardımcı olurlar." dendi.

    13.10 da şubeye gittik, aidat ödemek için odaya girdik ve daha dakka 1 gol 1 "şu an öğle tatili, sonra gelin" diye laf yedik. saate birdaha baktım, acaba ben mi saati yanlış görüyorum diye. kadına saati gösterdim, "öğle tatili 13.00-14.00 arası" diyorlar bu sefer de. başkana çıkıp şikayet etmeyi kendi aramızda konuşurken birden "gelin dışarı çıkmadan önce işleminizi yaparız" dedi kadın. işlemleri yaparken bir yandan söyleniyor hala "biz de insanız, öğle tatilimiz var" falan diye. dedim "telefonla aidat birimine bağlandım ve sordum öğle tatilinizi, odada iki kişisiniz demek ki ikinizden biriyle görüştüm, öğle tatilinizin ne zaman olduğunu mu bilmiyorsunuz?"

    neyse sonuç olarak afedersiniz sike sike yaptı işlemleri. zaten aidat almaktan başka bir bok yaptığınız yok onu da adam gibi yapamıyorsunuz şaka gibi.

    imkanınız varsa bir işlem yaptırmak için aman diyim kadıköy temsilciliğine gitmeyin.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap