6 entry daha
  • halkin kurtulusu'nun adı tarihe kanla yazılıdır. iscilerin emekçilerin alinteri kadar temiz ve şerefli bir tarihe sahiptir. direnişin ve kavganın adıdır.

    bu isim üç bes çakalın egolarını tatmin etmenin çok çok ötesinde bir yerde durmaktadır. temsil ettiği politik hat bugün yoluna emek partisi olarak devam etmektedir. bu hareketten binlerce insan ayrıldı şimdiye kadar. bundan sonra da ayrılanlar olabilir. bunların bazıları ayrı örgütler de kurdular, doğru yanlış mücadelelerine devam ediyorlar. hiçbirine karşı, bu hareket tarafından şiddet uygulanmamıştır. eğer son günlerde bu isimle ortalarda dolaşanlar samimilerse kendilerini bu isimle kamufle etmekten vazgeçip alfabeden harf seçmeliler. kendilerine bir isim bulur ve yollarına devam ederler. hiç bir yapılanma adının başkası tarafından kullanılmasına, yıpratılmasına müsaade etmez.

    izmir'deki olay hakkında emep izmir il örgütü bir açıklama yaptı. emek partisi açısından konu kapanmıştır. işçiler, emekçiler ve halkın kurtuluşu mücadelesinin dostları bu açıklamayı esas alırlar.
    çamur at izi kalsın türünden provokatif saldırılar sınıflar mücadelesinde maalesef ilk değil. ciddiye bile alınmayacak bu tip iddialar üzerine zaman kaybetmek hiçbir sosyalistin, demokratın işine yaramaz.

    halkın kurtuluşu engellenemez!
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap