315 entry daha
  • olum pek yazma hevesim de kalmadı ama parantez açıcam lan. bu çift için bi parantez açıcam.

    aga tabiatım gereği kimsenin ne yaptığını sikime takmam. takmam da neyin nerden geleceği belli olmuyor lan. piyu. şimdi benim üniversiteden bir arkadaşım var. süper muhabbetli, acayip güldürüklü, komik filan bi eleman. tam da benim kafada. kimseyi arama huyum da olmadığından adama olan sevgim, muhabbetim üniversitede ayrıldığım seviyede ama adam ne yapmış, ne etmiş haberim yok. arada benim hatun feysbuktan güncel bilgileri veriyor bana. eheh, çok saçma lan. arkadaşlarımla ilgili bilgileri benim hatundan alıyorum. artık üşengeçlikte boyut atladım.

    neyse işte, benim bu eleman manita yaptı yakın zamanda. feysbuktan gelen bilgilere göre epey de ciddiler. ne güzel. yalnız benim davar diye tanıdığım, bildiğim adam meğer içten içe bir romantik, bir sezen cumhur önal'mış. lan o nasıl bir durum güncellemesidir, onlar nasıl şiirler, nereden buluyorsun hayvan evladı? hayır, elemanın okuldaki durumunu da biliyorum, kız arkadaşlarıyla halini durumunu. hem sonra insan şaşırıyor taşak kaşımanın detaylarıyla ilgili yarım saat coşkuyla konuşan adamın böyle meziyetlerini görünce. daha önce dediğim gibi, kendi bileceği iş. aga bunlar en son işi iyice ilerletip ortak hesaba geçmişler. ilişki boyut atladı demek ki. biri feysbuktan yazıyor, diğeri beğeniyor altına cevap veriyor. dışardan bakınca tek bir hesap kendi kendine cevap veriyor, iltifat ediyor, yazdığını beğeniyor filan. tamam aşk sevgi çok güzel de "neden fesbuk?" derim bana sorsan. bu arada biriniz de sormuyorsunuz amına koyim fikrimi lan, bu nasıldır demiyorsunuz. arada bir sorun olum fikrimi, her konuda fikrim var benim.

    en son bizim hatunun demesine göre canım kardeşimin hesabından 23 nisan ve bunların süper ilişkileriyle ilgili "aşkım bizim aşkımız hep çocuk aşkı gibi saf kalsın" filan gibi bi durum güncellemesi yapılmış. sonra karşılıklı canımlar cicimler. kızın arkadaşları <3 mesajları atıyor filan, ortalık şiir programına dönüyor. herkes birbirinin yüreğine teşekkür ediyor. muhtemelen kız yazmıştır güncellemeyi. çocuk aşkı da ne demekse artık. benim hatun bunları anlatınca ben de ver ettim eleştiriyi, ver ettim kritiği. vay efendim işte insanlar neden bu çevreye nispet sevdasındalar, elimde o pezevengin ne görüntüleri var kamuoyuyla paylaşırsam yer yerinden oynar, anca millet varken aşkım cicim yapsınlar, bu tip şeyler böyle millet içinde yapılınca itici diye ver eyledim coşkuyu. bizimki ilk başta gülerek dinledi beni ama konuşmamın sonlarına doğru yüzü ciddileşti. demek ki arada yine bi bok yedim. amına koyim zaten ne zaman bi aşka gelsem, coşkuyla taşak geçsem başımı belaya sokuyorum. ulan yine kim bilir ne dedim de fırça geliyor.

    -ne var selçuk, insanlar aşklarını kimseye aldırmadan yaşıyorlar işte?
    +ya olur mu? ben istemiyorum böyle vıcık vıcık romantizm milletin içinde. -bana ne oluyorsa artık-
    -ne demek o?
    +yani şimdi arkadaşlarının yanında, hadi geçtim annenin babanın yanında böyle aşktiom, aşkım, bebeyim filan. bunlar çirkin şeyler manasında.
    -sen bana annemin yanında aşkım demeyecek misin yani?

    ben o savunma anlayışımı sikeyim zaten ben. ben o mantık yürütmemi sikeyim. nereye varacağımı hesap ettim acaba. aga ben karadenizliyim. bizim oralarda milletin yanında yapılmaz böyle canım cicim. benim hatun da bilir huyumu, habire söylenir. ben gittim, kendim yapmadığım gibi yapanı eleştirdim. hayır sike de mi sürülecek akıl olmaz insanda. lan olum yarım saat fırça yedim lan. ama ben karadeniz erkeğiyim:( dedim, ama ben kazak erkeğim:( dedim, dinletemedim, dindiremedim. geçmedi lan siniri. durdu durdu fırçaladı, durdu durdu kalayladı. yani şimdi fırça dediysem de öyle yanlış bi intiba olmasın. erkekçe, delikanlı gibi, kesinlikle gözyaşı filan olmadan. hem ben de cevap verdim. ama az. bizim hatunun sinir geçince ben de o gazla arkadaşıma "senin ben amına koyim" diye mesaj attım. şimdi arasan dünyanın parası sonuçta.

    neyse, ben ne diyecektim. bu kadar lafı bu çiftleri eleştirmek için yazmadım. bu bir yardım çığlığı, samimi bir sitem. lan bunu yapan erkekler, lan bunu yapan pezevenkler, olum siz niye hep kötü örnek oluyorsunuz lan? olum siz niye milletin arasına nifak sokuyorsunuz? olum siz neden hep itlik serserilik peşindesiniz lan? olum ben gelip yengeye "yenge bu şerefsiz hep karı kız kesiyor" diyor muyum lan? sizin abinize babanıza yapsalar hoş mu? aloo, yavrum kime diyorum?

    bu arada bizim eleman telefonu değiştirmemiştir umarım. mantıklı düşününce kaç senedir aynı numarayı kullanmıyor olması lazım. o mesajı atmayaydım iyiydi. olum ben baskı altında korkunç tercihler yapıyorum lan. amına koyim ya.
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap