5 entry daha
  • şu sıralar okuycak adam gibi dergi (hemen hemen her konuda) bulamadığımdan bir de buna şans verim dedim.
    hemen söyliyim fiyat/performans (bilgisayar dergisine gider bu tanım) olarak olmuş bu.

    ama,
    ama sı var tabi.
    öncelikle derginin yarısındaki bilgi, internette gezinen ve dergi içeriğine merakı olan herkes için rahatlıkla bulunabilir şeyler. gerçi bu da sıkıntı olmuyor, yazarların bir kısmı, yer yer ekşi sözlük ve inci jargonunu kullandıkları için sürekli bir gülümseme var, bildiğin şeyi tekrar okutuyor olması güzel bir şey.

    birde eşit bir açıklama yok. yeni gelecek popüler telefonları tanıtmışlar mesela, bir markaya 3 sayfa ayırırlarken başka bir markaya, yine yazacak bir dolu şey varken 1 sayfayla yarısı da boş bilgiyle geçiştirmişler. bilmiyorum belki reklam alıyorlardır bu şekilde.

    onun haricinde aman aman bir sıkıntısı yok. boş vaktin olduğunda al eline ilgini çeken başlığı oku ki bilgisayarla uğraşan herkesin illa dikkatini çekecek bir başlık var içinde (ha öncesinden sen zaten biliyosundur ona bir şey diyem).

    oyun kısmı olacak ama biraz geriden geliyorlar, azcık güncel olsalar süper.

    tasarım olarak da işi kıvırmışlar

    ha birde ekonomik akıllı telefonlar diyip, en ucuzu bin lira olan telefonları tanıtmak bana pek ekonomik gelmedi, zaten baştaki trilyonluk arabaları tanıtan yazıdan hitap ettiği kısmın gelir düzeyinin benden yüksek olacağını tahmin etmeliydim.

    güzel başladığı yayın hayatına aynı güzellikte devam eder umarım.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap