141 entry daha
  • serisinin tüm oyunları ayrı efsane olmuş, milyonların takip ettiği, sanat eseri olarak müzeye dahi giren, bu türün en iyisi grand theft auto serisini "internet kafelerde ergenler tarafından oynanan oyun" sanan, aslında gta hakkında hiçbirşey bilmeyen, oyunu hile yazıp ortalığa roketler sallayıp şehiri yerlebir etmekten ibaret sanan, grafik meraklısı oyuncuların son gözdesi oyun.

    ubisoft'un her zamanki tanıtım stratejisi. mükemmel grafikler ile insanlar mest oluyor ancak oyun içeriğine geldiğimizde çizgisel ve kendini tekrar eden görevlerden başka birşey göremiyoruz. oyun hakkında 3 gameplay yayınlandı ve insanların heyecanı gitgide düşüyor. zira hackden başka hiçbirşey yok oyunda. tamam oyunun ana teması hack ancak açık dünyalı oyun demek bu değil. bu oyun assains creed oyunun zaman ve mekan değiştirilmiş halinden başka birşey değil. karakterlerin yürüyüşü ve koşuşu dahi aynı. tıpkı ac gibi çok benzer görevler ve birbiriyle tıpatıp aynı yan görevlerle karşılaşacağımızdan şüphe yok.
    bunun dışında gayet karanlık ve özgürlükten uzak bir şehir tasviri yapılıyor. oyunda araba ve motordan başka araç kullanımı göremedik henüz ki araç kullanımıda görüntülere bakılırsa pek güzel değildi.

    grand theft auto v'in özgürlüğüne, hikayesine, fiziğine, oynanış dinamiklerine rakip olamayacak, görevler bittiğinde kaldırıp rafa konulacak çerezlik bir oyun geliyor.
377 entry daha
hesabın var mı? giriş yap