2 entry daha
  • şimdi bu adamın son günlerde basına yansıması ile ilgili bazı gözlemlerimi paylaşayım. zira, bu hafta içinde bu başlık alıp başını gidebilir.

    bu ismi 2 gün önce duydum. sonra google da kısa bir araştırma yaptım kendisiyle ilgili, hakkında fazla bir bilgi yok. ama özetle eski thkp-c'li, yeni esad milisi olarak nitelendirilebilir. bu zatla ilgili yapılan aşağıdaki haberler, haberlere yer veren basın organları ve hepsinden önemlisi bu haberlerin yayınlanma tarihleri, dün reyhanlı'da gerçekleşen katliamla beraber düşünüldüğünde bir şeylere işaret ediyor mu?

    google'dan direkt alıyorum:

    “banyas'ta mihraç ural'ın parmağı var” - taraf gazetesi / 1 gün önce
    suriye'de katliamları miraç ural yapıyor iddiası haberi - bugün / 3 gün önce
    'temizliğin lideri antakyalı mihraç' - milliyet / 2 gün önce
    'temizliğin lideri antakyalı mihraç ural'mı? - haber aktüel / 2 gün önce

    muhtemelen medya ve basınımızca 3 gün önce keşfedilen bu adam önümüzdeki günlerde gündemimizde daha çok yer işgal edecek. reyhanlı patlamasının ihale edileceği daha uygun bir figür göremiyorum.

    pkk sınır dışına çekiliyor, ergenekon ekarte edilmiş, dhpk-c'nin çapı zaten yetmez bu boyutta bir eyleme. yoksa illa ki stratejistler, analistler bunların da adını anarlardı. ülke ülke değil ki, gotham city. chaotik evil olmadan iç-dış politika üretilemiyor. mihraç umutların tükendiği anda yetişecek gibi duruyor. hadi bakalım.

    edit: sabah hizlica gazeteleri tarayayim dedim ongorum dogru cikti mi diye. hurriyet bildigin mihrac ural'dan girmis, mahir cayan'dan cikmis. 40 yillik mahir cayan da oldu mu size mehir ceyen?

    turk basini, boka dusse de bir dusmese de bir.
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap