41 entry daha
  • ilk 15 site şurada: (bkz: sık kullanılanlara eklenecek web siteleri/#32947965)

    16) http://www.downforeveryoneorjustme.com/: hani bazen bir web sitesine giremezsiniz ve "acaba sadece bende mi çalışmıyor, yoksa genel bir problem mi?" diyorsanız adresiniz burası.
    17) http://www.lshunter.tv/: adres şimdilik bu, ileride değişebilir çünkü kinda illegal ama ülker link diyelim ve geçelim. dursun burda, şikayet olursa kaldırırız.
    18) http://www.documentarystorm.com/: bu sitede de onlarca kanal ve yüzlerce belgesel bulunuyor. günde bir tane mutlaka izlemeye çalışıyorum. tavsiye ederim.
    19) http://www.shutupandtakemymoney.com/: pek çok siteden derleme bir alışveriş sitesi. içerik tamamen böyle ilginç ilginç icatlar, cool şeyler üzerine. sürekli giriyorum.
    20) http://www.tinychat.com/: yurtdışındayken arkadaşlarımla web camden toplantı yapmak istediğimde kullandığım yararlı bir site. üyelik filan da gerekmiyor. puanım 9.
    21) http://www.dropbox.com/: eğer oralarda bu siteyi bilmeyen bir tek kişi bile varsa paylaşmak istedim. internetteki flash diskiniz gibi düşünün. awesome ötesi.
    22) http://www.bugmenot.com/: eskisi kadar iyi çalışmasa da olayı şu: üyelik gerektiren sitelere daha önce oraya üyelik almış insanların paylaştığı şifrelerle girmek!
    23) http://www.whosampled.com/: müziğe biraz ilginiz varsa, hangi şarkıda kim nereden sample almış, kim hangi şarkıyı kullanmış görmek için kullanabilirsiniz.
    24) http://www.whereivebeen.com/: dünya üzerinde gittiğiniz ve gitmek istediğiniz noktaları işaretliyorsunuz. bir tür online community. zevkle kullanıyorum, insanı motive ediyor.
    25) http://www.43things.com/: bu da bir online community. bazı hayat hedefleri belirliyorsunuz, deadline tarihleri koyuyorsunuz, insanlarla paylaşıyorsunuz. gayet güzel.

    >> 26-40 arası için buraya bakın: #33934709
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap