7 entry daha
  • hızlıca akan bir livaneli romanıdır. her zaman olduğu gibi. livaneli' nin bir kedi bir adam bir ölüm kitabından sonra çıkarttığı her kitap böyledir zaten. hızlıca alır seni sürükler ve biter. bittiğinde üzülürsün.

    ancak hem serenad ta, hem de bu kitapta sonlar çok aceleci bağlanmış, kimle konuşsam aynısını söylüyor. sanki livaneli sıkılmış; bu da böyle oluversin demiş. sanki biraz da vakit ayırsa bir baş yapıt çıkarabilecekken bu da böyle olsun demiş..
    kitabı da tayland da yazmış. bu da çok cool bir hareket.
    bir de kitaptaki moskova tasvirleri de gayet başarılı

    olsun, yine de güzel.
    ama şu sıralar "bu yazın en çok okunacak kitabı" diyorlar gazetelerde.. plaj kitabı mı demek bu.. yazlık kitap mı olur ya hu, demet akalın şarkısından mı bahsediyorsunuz... yazın okuyun ama hava 20 derece altına düşünce okumayın zinhar mı demek bu şimdi..

    gazeteciler de ne manşet atacağını şaşırdı artık. kitap bir kez yayınlandı mı mevsim, ay, yıl fark etmez beyler.. yazlık kitap diye bir şey yoktur.

    şöyle bir alıntı yaparak üzerine düşünülecek bir cümle ile bağlayayım kitabı

    `insan her şeyi unutarak yaşayabilir ama her şeyi hatırlayarak yaşayamazve son olarakzülfü livaneli` kitabı yazmasına sebep olarak eşinin ortaya attığı bir düşünceyi belirtmiş. teşekkür etmiş. biz de teşekkür ederiz ülker livaneli ye.
371 entry daha
hesabın var mı? giriş yap