69 entry daha
  • ilk olarak türk versiyonunu biraz görmüştüm. yatakta hoplatma sahnesine gülmüştüm biraz. korku filminde abartıp güldürmek böyle bir şey olsa gerek : http://www.youtube.com/watch?v=ex0tlf95ihc

    yine de türk yapımı da oldukça başarılı sayılabilir.

    --- spoiler ---

    the exorcist, namı diğer şeytan, filminin orjinalini iyi ki bunları gördükten sonra izlemişim. filmin tamamı gerilim üzerine zaten. en ufak içinden bir şey çıkmayacak sahnelerinde bile geriyor. derin bir sessizliğin ardından gelen bir hızlı tren çığlığı bile yani. atmosferi o kadar iyi yakalamış.

    şu ünlü merdivenden ters inme sahnesinin bir benzerini hatta belki biraz daha korkuncunu the unborn filminde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. orada birinin kafası ters dönüp birini kovalıyordu galiba şimdi tam hatırlayamadım.

    gerçek anlamda sağlam bir korku filmidir. haçla kendi cinsel organını deşip "fuck me jesus christ" demesi de fazlasıyla çarpıcı bir sahne olmuş.

    --- spoiler ---

    ben bu filmi izledim ve hiç korkmadım diyen birini duyarsanız o adam/kadın kesin yalancıdır.filmi tekrar birlikte izleyelim diye teklif edin kabul etmeyecektir.
239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap