• normal kilo verme yöntemlerinden farklı olarak, diyet ve sporu çin işkencesine dönüştürerek kilo verme hızını 2 bilemedin 3 katına çıkaran yöntemlerdir. şöyle ki;

    - sabah kahvaltısı: bir bardak su, akabinde 5-6 tane sigara ama ard arda*
    çay ve kahvede sınır tanımıyoruz**
    - öğle yemeği: bir bardak su ve hemen ardından sigara
    - akşam yemeği: akşamları birşey yemiyoruz, işte diyetin en zor kısmı burada dostlar

    bu programı 3 gün boyunca uyguluyoruz ve vücut ağırlığımızın yaklaşık %2 sini kaybediyoruz, ha yağlar mı eridi yoksa su mu kaybettik orası beni bağlamaz.

    3. günün sonuna doğru açlıktan başımız dönüyor ve düşüp bayılıyoruz, burada önemli husus dengeli düşmek ve başımızı bir yere çarpmamak. hastanede gözleriniz açtınız, telaş yapmayın kolunuzdaki serum, yarım saate kadar eski gücünüze kavuşmanızı sağlayacak besin kaynağı, birkaç saate kadar da eve gönderirler merak etmeyin. unutmadan hastaneden çıkar çıkmaz bir sigara yakın, serumun ardından iyi gidiyor meret.

    evet eve giderken en yakın kebapçıda hayvan gibi yemek yiyerek 3 günde kaybettiğiniz %2 yi %5 olarak geri yükleyebilir yahut serumun etkisi geçene kadar yukarıdaki programa devam edebilirsiniz.

    bu program sonucunda iradenize göre iki farklı sonuca ulaşılmaktadır;

    birincisi zayıflayarak ideal kilonuza ulaşırsınız ama durun bir dakika durmadan kilo vermeye devam etmektesinizdir, evet evet telaşlanmayın kuvvetle muhtemel anoreksia isimli hastalığa yakalandınız ve ölene kadar diyettesiniz artık*, sarkan derinizi mi dert ettiniz? merak etmeyin hiçbirşey yapmayın birkaç aya kadar iç organlarınız ve kaslarınızla birlikte vücudunuz onları da eritip yok edecek.

    ikincisi bu diyete defalarca başlayarak her seferinde iradenize yenik düştünüz* ve bir türlü kilo veremediniz. e be kuzum madem bu kadar iradesizsin bu ısrar niye, başla başla bırak çocuk oyuncağına çevirdin. ha sonucu mu merak ettin; kilonuzda belirgin bir değişiklik olmamakla birlikte;vücut dengesini bozarak, mala bağlamış, şeker üretimi ve tüketimi konusunda türk kızları kadar kararsız bir karaciğere sahipsiniz, e tabi diyabet denen dostunuz ısrarcı davetlerinize kayıtsız kalmadı.

    evet naçizhane hızlı kilo verme tecrübelerimi paylaştım. sonuçları garantili değil ama kuvvetli olasılıklar belirtmiş olduğum gibi, tabi onların yanı sıra; cinsel isteksizlik**, güçsüzlük, depresyon, kalp krizi riski vs vs vs bir dünya hastalığa sahip olabilirsiniz.

    demek ki hızlı kilo vermek diye bir şey, neymiş yokmuş, ne yapmak gerek, düzgün bir diyetisyen eşliğinde, mümkünse dağda, kırda, bayırda çocuklar gibi şen düzgün spor yapmak, mümkün değilse de adam gibi bir spor salonuna gitmek, uzun vadeli hem sağlıklı hem de kalıcı kilo vermemizi sağlıyormuş
275 entry daha
hesabın var mı? giriş yap