4309 entry daha
  • sezon finalinde yüzünü de gördüğümüze göre -her ne kadar inanmayanlar, kabullenemeyenler(!) olsa da- anneyle ilgili şu ana kadar öğrendiğimiz şeyleri bir sıralamak gerektiğini düşündüm.

    --- spoiler ---

    (3x12 - no tomorrow)
    - ted ve barney'nin gittiği aziz patrick günü partisinde "anne" de oradaymış ama orada tanışmamışlar.ertesi gün ted kaybettiği telefonunu bulmak için oraya döndüğünde, "anne"ye ait olan sarı şemsiyeyi aşırdı.

    (4x21 - the three days rule)
    - ted annenin telefonunu aldığında onu hemen aramış.

    (5x01 - definitions )
    - ted columbia üniversitesi'nde ilk dersi için yanlışlıkla iktisat sınıfına girdi ve anne de oradaydı. yani anne iktisat öğrencisi.

    (5x02 - double date)
    - ted shellfish-selfish esprisini yaptığında anne gülmüş.

    (5x11 - last cigarette ever)
    - ted anneyle çıkmaya başladıktan iki hafta sonra son sigarasını içmiş.

    (5x12 - girls vs suits)
    - ted "anne"nin ev arkadaşı cindy'le çıktı.
    - annenin bir grupta bas gitar çaldığını öğreniyoruz, ki ted de mükemmel kadınını hep bas gitar çalan biri olarak tanımlamıştır.
    - ted'in "bu albümü kendimden başka kimsede görmemiştim." dediği unicorns'un who will cut our hair when we're gone albümünü ve t.c. boyle'un world's end kitabını anne de seviyormuş.
    - ted'in 2030'da çocuklara bu hikayeyi anlatırken arkalarında duran minik sarı otobüs de anneninmiş.
    - annenin kahvaltılıklara şarkı söyletmek ve robotların spor yaptığı resimler çizmek gibi tuhaf huyları varmış ki ted bunları süper buluyor.
    - ayrıca bu bölümde ted cindy'nin evine o sarı şemsiyeyle geliyor ve giderken orada unutuyor. böylece annenin sarı şemsiyesi ona geri dönmüş oldu.

    (6. sezon dvd'sinden)
    -annenin en sevdiği çiçek leylakmış. ve ted'in ona ilk verdiği çiçek de oymuş, hem de tanıştıkları anda. ( ted, düğün sahnelerinde ve tren istasyonunda da açıkça görüldüğü gibi takım elbisesine leylak iliştirmiş. )

    bonus olarak bu da benden : 1x21 milk 'de ted çöpçatan merkezinde onun için mükemmel olan kızla eşleşiyor ama son anda kızla tanışmaktan vazgeçiyordu. o kız da bas gitar çalıyordu. ayrıca kızın en sevdiği kitap "love in the time of cholera"ydı. ne alakası var derseniz, o tren istasyonunda beklerken ted'in okuduğu kitap da bu kitap.

    --- spoiler ---

    evet oturup bunlarla uğraştım.
3604 entry daha
hesabın var mı? giriş yap