5 entry daha
  • a) açık-kapalı meselesiyse kendisine uygun olmayan bi ahlak anlayışına sahip bi sevgilisi vardır. buraya kadar neyse, ama bi de karşıya kendi doğrusunu kabul ettirme çabasındadır. genelde taraflardan birinin diğerini yanına çekmesiyle sonuçlanır. en azından görünüşte.

    b) yine açık-kapalı meselesiyse komplekslidir.

    c) şıklık-oraya o olur mu meselesiyle klasik zevkler renkler meselesi devreye giriyor. açıkçası gene başkasına 'karışma' hakkını bulduğu için masum göremiyorum.

    d) lifestyler. (bkz: bdsm)

    hadi d şıkkını geçelim, onlarınki ayrı bi ekol.
    diğerleri hiçbir şart altında çekilecek dert değil. hele hele bi tarafta partnerinin giyimine dikkat eden, iltifatlara boğan, stilini geliştirebileceği tavsiyelerde bulunan, cinsel içerikli şakalar yapıp ne kadar çekici bulduğunu belirten sevgililer bulunabilirken bu terk edilmeyi gayet hak eder.

    hayır bi de gerizekalılarla çıktıklarını o yüzden haklı olduklarını iddia edip iyice rezil bi pozisyona düşmüyorlar mı, hastasıyım. sen gerizekalı olduğunu iddia ettiğin biriyle çıkacak kadar midesizsen niye kıyafete karışma hakkını kendinde görüyorsun ki? belli ki zevk adına konuşacak kapasiteden yoksunsun.

    ama üzülmesin, her malın bi alıcısı var.

    (bkz: kızının mini etek giymesine izin vermeyen baba/@aphrael)
    (bkz: kız arkadaşına etek giydirtmeyen erkek/@aphrael)
1138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap