99 entry daha
  • bak böyle laflar eden bazı dangalaklar çıkar, al karşına bi' güzel sert sert konuş süt dökmüş kedi gibi ''senin dinin sana benim dinim bana'' derler. kıvırırlar, dünyanın en demokratik! insanı olurlar bir anda. sonra, ellerine güç geçtiği anda dönerler geldikleri yere * 'senin dinin sana benim dinim bana' dedikleri adamların tüm inançlarını yakar ve yıkarlar. genetikleri böyle bunların değiştiremezsin. bir an gelir haram aylar çıkar, tuttukları yerde keser biçerler.

    bu ülkenin geldiği noktada bu tarz açıklamaları bile savunma kaypaklığını gösterenler var, adam çıkmış ''içinizdeki çakma ateistleri temizleyin'' diyor. be pezevenk sen ateistin çakmasıyla, doğrusuyla uğraşacağın kadar önce bi' çıkıp 'ayıptır, edep yahu'' de ondan sonra dinleyelim seni. adam iktidar partisinde yönetici ve toplumu katliama çağırıyor sen çıkmış hala ulan neyse siktir git.

    bir zamanlar gerçekten inançlı bir insandım. şimdi şunu anlıyorum ki, eğer ben yanlışsam ve bir allah gerçekten varsa bile siz bitmişsiniz. sizin kurtuluşunuz yok. her konuşmanız her açıklamanız allah'a şirk yediğiniz tüm lokmalar kul hakkı.

    ve biz, bu ülkeyi ve bu toprakları, doğduğumuz yeri kokladığımız havayı seven ve yine bir daha buralara gelemeyecek olduğunu bilen tüm insanlar, tek bir hayatımızı ne kadar sevsek bile bunlarla geçirmek ne kadar doğru? ne yapmalı?
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap