4 entry daha
  • genlerle bilgi aktarımı yanılmıyorsam zaten var olan birşeydir. adıda rna ve içinde geçmiş atalarımıza ait bilgiler içermekte olduğu hakkında bir yazı okumuştum. hiç bakınız vermemi istemeyin o kadar sağlam değil hafıza ama hatırladığım kadarını paylaşmaya çalışacağım. misal benim ailemde anne tarafımda resim çizme yeteneği (3 tane kuzende de var maşallah aileye bak) bende de var ailede daha vardır (vay be reklamımıda yaptım) bundan bir kaç yıl önce resim kursunda hocamla bu konuda aramızda bir konuşma geçmişti. kendi yaptığı araştırmalara göre sanırım şöyleydi eğer var olan yetenek bir kaç nesil tarafından kullanılmıyorsa ya köreliyor ya da tamamen yok oluyor diye ki sonuçta bu bilgi paylaşımımız yukarıdaki bilgiyi destekleyen bir şekilde..

    hatta rüyada düşmenin geçmişte ağaçlarda toplayıcılık yapan atalarımızın ağaçtan düşmeleriyle ilgili anılarıyla bağlantılı olduğunu iddia eden bilimadamlarıda mevcut diye biliyorum.

    reenkarnasyon yanılgısınında bu rna da kayıtlı hafızadan kaynaklı olduğunu düşünmekteyim (tabii geçmiş hayatın kral, kraliçe falan olduğunu iddia edenlere değil lâfım onlar bildiğin manyak :) )

    benim okuduklarımdan edindiğim bilgiler bu kadar..
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap