3 entry daha
  • akp'nin göztepemizi kullanarak izmiri alma calismasidir. secimlere kadar bir şey yapilmayip secimlerden sonra da iptal edilirse şaşırmam. umarım taraftar bu oyuna gelmez.

    yapıldığını varsayarak konuşmak gerekirse, taraftarı olmayan sehirlere 40.000 kişilik statlar yapılırken, göztepe'ye 15.000 kişilik bir stadın yetmeyeceği gayet açık. umarım daha büyüğü yapılır. bana kalırsa bir diger olumsuz yani da etrafında tartan pist olacak olması. atatürk stadı gibi tribunlerin sahaya 50 metre oldugu,
    futbolla alakasız, rakibin baskı altına alınamadığı bir stat olmaz umarım. yer olarak gördüğüm kadarıyla gürsel aksel tesislerinin yerine yapılacak. sehir merkezinde olması, taraftarın çoğunluğunun bulunduğu goztepe semtine yakın olması artı ama gürsel aksel tesislerinin bulunduğu yer, konum ve cevre itibariyle boyle bir stadı kaldırır mı orası bilinmez. etrafı apartman ve sokaklarla dolu bir yerde zor.

    umarım akp'nin yalanlarından biri değildir de eksi yanlari giderilerek goztepimiz sonunda kendi stadina kavuşur.

    edit: ayrıca çizimler bastansavma göstermelik yapılmış gibi duruyor. hic bir detay ve planlanmış bir şey yok. kusbakisi gözüken fotoğrafta da tartan piste bakılırsa, gercek bir kosu pistinin oyle olamayacağı cok belli. gercek bir proje değilde şuraya bi stat resmi konduralim gibi olmus.

    edit2: ulan baktıkça sinirim bozuluyor. çizimlerde spor salonu ve tansaş yok gözükürken, harita üzerine yerleştirdikleri kuşbakışı fotoğrafta bu ikisi de var. neyi nereye yapcaksın amk?
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap