25 entry daha
  • anladığım kadarıyla biziz bu.

    ben, mahalledeki güneş abi, kapalı'dan semih, halısaha'dan egemen, dil kursundan berk...

    toplanıp toplanıp ülkenin amına koyuyormuşuz. polise taş atanların yanına gidip ceplerine üç beş bi şey sıkıştırıp "genç vandalsın sen, ihtiyacın olur şeetme" diyormuşuz adeta.

    galeyana getiriyormuşuz saf insanları. saf dediğim de gezi'ye gitsen en aşağı lisansa çarpıyorsun. yüksek lisans, doktora, akademisyen gırla geziyor ortalıkta. "oo hocam nasılsınız" diyor biri mesela. sanırsın ki bi tanıdık falan, meğer adamın üniversitede bil fiil ders veren hocasıymış. ama nasıl oluyorsa karanlık planlarımızla kendi çıkarlarımız için fişteklemeyi başarıyormuşuz bu kitleyi. valla korkulur bizden.

    olay tamamen bizde bitiyor. ağaçların arasından çıkıp çıkıp, "gençler bakın bu iş üç beş ağaçla kalmamalı, alın şu yüzlükleri ve şimdi biraz gaz yiyin" diyormuşuz. merak ediyorum acaba gençlerin eline paraları sıkıştırdıktan sonra onlar uzaklaşırken bizler gözlerimizi kısıp kötü kötü gülümsüyor muyuz? ben çok isterim ya madem kötü adamız tam olalım.

    yalnız bizden korkmakta haklılar ne diyeyim. geceleri otobüs metro seferleri olmadan, evimizden alınıp evimize bırakılmadan tepki gösteriyoruz. tepkimizi dile getirirken hepimizin birer insan olduğunu unutmuyoruz. dinine, diline, cinsel tercihlerine, siyasi görüşlerine, giyimine kuşamına bakmıyoruz. görüyorum parkta çok kötü öpüşen çiftler var, onlara bile anlayışla yaklaşıyoruz. zamanla rayına oturur gençler diye sırtlarını sıvazlayasımız geliyor onlar öpüşürken. gerginlik olmasın diye gitmiyoruz. ve gaz da atılsa, hepimizi ezmeye adamlar da yığılsa, çizgimizden çıkmayacağız.

    çünkü diğer görüşlerine aksine, bu çizgi denen şeye bir birileri tarafından sokulmadık, nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde bu çizginin içerisinde yetişegelmişiz. girişimiz birilerine bağlı olmadığı için çıkışımız da kimseye bağlı gerçekleşmeyecektir.

    biz faiz lobisiyiz, biz kötü çocuklarız, biz gösteri yapıp gösteri bittikten sonra yerden çöp toplayacak kadar sinir bozucuyuz, biz tüm nefret söylemlerinize karşı insanca ve kardeşçe duruşumuzu bozmayacağız, biz gazı yedikten sonra gülerek duvarlara sizin anlamayacağınız yazılar yazacak ve sonra bunların internette hızlıca yayılmasını izleyerek mutlu olacağız, biz er ya da geç galip geleceğiz ve işin kötüsü siz hakikaten ne olup bittiğini idrak edemeyeceksiniz.

    biz faiz lobisiyiz, korkun bizden.
454 entry daha
hesabın var mı? giriş yap