1 entry daha
  • ben inanırdım. lazımsa, halk istiyorsa yapılır. hakkari' ye havaalanı yapmak marifet değildir. hükümetler halkın ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır.

    mesela lale dikmek, kaldırım tası söküp takmak, öyle sağa sola beş güne solacak çiçekler serpmek, millete su sıkmak, gaz bombası atmak, binlerce korumayla gezmek lazım şeyler değildir. israftır ve benim bildiğim dinimiz bu müsriflik durumundan pek haz etmez... ha bir de kul hakkı diye bir şey vardı. o daha beter...

    mesela topçu kışlasını yeniden yapmak... bu da hiç ama hiç lazım değildir. bunlara giden paralarla daha acil olan, ihtiyaç duyulan şeyler yapılabilir.

    ama deselerdi türkiye böyle bir hale gelecek buna inanamazdım. kuzuyuz ya biz. kardeşlerimiz ağaçlarını savunuyor kuzu gibi sakin, barış dolu, yumuşak başlı, uzlaşmaya açık... lazım olan bir şeyi istiyorlar, haklılar direniyorlar.

    bu benim her zamanki görüşüm, lazım olan şeyi yapın... pek saygı değer yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, valilerimiz, vekillerimiz, başbakanımız, cumhurbaşkanımız lütfen halkınızın isteklerine kulak verin. lüzumsuz işlerle vakit, para ve emek kaybına sebebiyet vermeyin...
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap