3 entry daha
  • sayın adalet bakanımız sadullah ergin'in bir bağlantısının olup olmadığının sorgulanması gerekir diyerek, eğer yoksa, kimsenin inanmayacağı durum. yapımı esnasında pkk tehdidi ile zaman zaman sekteye uğramış
    09.05.2013 tarihli habere göre bir kaç ay içerisinde açılacak denmektedir. inşallah diyerek sabırla bekliyoruz ama resimlerine bakılırsa açılışının bir iki aydan fazla süreceği anlaşılmaktadır.

    edit: yapılmasına karşı falan olduğum yok, hatta bir an önce tüm illere yapılmasını temenni ederim.

    hakkari'den istanbul'a gelmek isteyen vatandaşlarımızın otobüsler ile saatlerce süren yolculuklarını, bu yolculuk esnasında kişilerin çektiklerini düşünürsek, olmasının faydası olacağı kesindir. düşünsenize 23-24 saat süren otobüs yolculuğu, 1 bilemedin bir buçuk saatte sonlanacaktır.

    yine dikkat edilecek olursa en zengin iller sıralamasında hakkari ve ilçesi yüksekova baya ön sıralarda gelmektedir. günümüze kadar kapalı kutu gibi olan hakkari son zamanlarda terör örgütü lehine yaptığı eylemler ile gün yüzüne çıkmış dikkat çekmiştir. havaalanı ile çehresinin değişeceği de kesindir. bir hizmet yapılıyor ise, bunu karalamamak lazım. yapan kişinin de sanki babasının bağından bir salkım üzüm bağışlamış ağa edasına girmemesi gerekir. eğer o makama mevkiye seçilmiş isen gereğini yapacaksın demektir. tekrar söylüyorum ilk uçak inmeden kalkmadan devamı gelmeden yorum yapmak ayıp olur.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap