2 entry daha
  • malum ortamlara sızmış kanye west'in son albümüdür. allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!! heyecandan elim ayağım titriyor, albümü dinledikten sonra buraya edit gelecek.

    edit: albüm daft punk prodüksiyonlu on sight ile açılıyor. albümün 2.5 dakikalık introsu da denilebilir. prodüksiyon mükemmel. gene daft punk prodüksiyonlu başka bir şarkı olan black skinhead devreye giriyor. albüm çıkmadan önce snl'de daha agresif daha sert vokallerle dinlemiştik albüm versiyonunda bu kadar sakin söylenmesi hiç hoşuma gitmedi. birazcık hayal kırıklığı oldu ama asla kötü bir şarkı değil sadece beklentim çok yüksekti. uzun lafın kısası marilyn manson ile daft punk'ın bir araya gelip kanye ile düet yaptığını düşünün o şarkı aynı bu hissi veriyor. direnişe gitmeden önce dinlenmesi tavsiyemdir gaz bombasına havada kafa attırabilir.

    i am a god'da yine daft punk & kanye west şovu var. ''i just talked to jesus, he said what up yeezus.'' dizesi beni kahkahalarla güldürdü. hatta rick rubin ile beraber stüdyodayken o line'ı okuduktan sonra gülüyor. videosu da burada.

    4. şarkı ise frank ocean destekli new slaves. albümün ilk single'ı ve 66 farklı binaya projeksiyonlarla yansıtılarak ve sokaklarda dinletilerek tanıtımı yapıldı. gyöngyhajú lány * adlı şarkıdan samplelar içeriyor. frank ocean'ın vokalleri ise çok başarılı. frank ocean son zamanlarda dinlediğim en iyi erkek şarkıcı.

    prodüksiyonunu kendisi yaptığı hold my liquor ise chief keef'e rağmen iyi. dinlemiş olanlar bilir gayet overrated bir rapçidir ama şarkıya çok yakışmış.''when i park my range rover. slightly scratch your corolla. okay i smashed your corolla'' albümde bana kahkaha attıran 2. dize. şarkıdaki 2pac göndermesi de ayrı hoşuma gitti.

    i'm in it hakkında bir şey söylemek istemiyorum albümün en kötü 2. şarkısı. sözleri bence rezalet.

    g.o.o.d. music'e bağlı elektro dj'i hudson mohawke destekli blood on the leaves albümün ağır toplarından. ''she instagram herself like bad bitch alert'' kısmında ağır dokundurmuş. :(

    kid cudi düeti guilt trip gayet iyi. kid cudi olur da güzel olmaz mı? şarkı pusha t'nin blocka adlı şarkısından sample içeriyor.

    gesaffelstein sayesinde king louie gözüme hiç batmadı send it up mükemmel olmuş, tek cümleden oluşan nakarat ise king louie'ye çok yakışmış. ''this the greatest shit in the club. since "in the club" dizeleriyle bir ara laf dalaşına girdiği 50 cent'e selam çakması süper olmuş.

    bound 2 tam bir saçmalık albümün en kötü şarkısı, alın bunu alın alın.

    bu albüm için 'already in the year 3000' diyen travis scott'a ''hastir lan :)'' tepkisi verdiğim için özür dilerim. tek cümleyle bir albüm daha iyi anlatılamazdı. yeezus çok iyi bir albüm olsa da my beautiful dark twisted fantasy'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bundan sonra ne yapacak çok merak ediyorum çıtayı arşa çıkardı kanye abi.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap