10 entry daha
  • sadece yabancılara karşı değil çocuğun ebeveynlerine karşı da geliştirilmesi gereken sistem. çocuğu korumak can güvenliğinı sağlamak, cinsel istismardan korumak veya çalıştırılmaması ile sınırlı değildir. olmamalıdır. çocukluğun ruhsal işleyişi yetişkinlerinkinden çok farklıdır ve doğru yaklaşım gerektirir.
    çocuk parklarının önünden geçerken biraz gözlem yaptığımda kendimdeki saldırgalık potansiyelinden ürküyorum o kendini anne sanan kadınların saçını başını yolmak istiyorum.
    daha dün marketten dönerken küçük bir erkek çocuğu kendinden biraz büyük ablasıyla kovalamaca oynarken yola doğru koştu ve karşıdan araba geliyordu. bunu gören anne çok panikledi, koşarak yoldan çocuğu çekti ve tokatlamaya başladı. şok olmuş bir şekilde kaldım. çocuk sadece 3 ya da 4 yaşındaydı ve yeterince korkmuştu sarılıp sakinleştirilmesi gerekirken şiddete mağruz kaldı.
    böyle ebeveynlerin bu tarz yetiştirdiği çocukların büyüyüp ruh sağlığı normal bireyler olmasını beklemek salaklıktan da öte. hareketli spermiyle döllenebilen yumurtası olan her çift anne-baba olmamalı gerekli psikolojik testler yapılmalı hazır mı değil mi kaldırabiilir mi kaldıramaz mı bakılmalı ama bizim ülkemizde ne oluyor? kürtaj yasaklanıyor çok çocuk doğurun diye halk gazlanıyor. bunu yapana kadar al eğit şu insanları anne baba olmanın karın doyurmaktan ibaret olmadığını öğret. anlasınlar ki daha iyi bir geleceğimiz olabilsin yarına daha umutlu bakabilelim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap