5 entry daha
  • "son derece haklı bir söylem" mi?

    siz hiç twitter, facebook ve hadi sayalım, gazete takip etmez misiniz?

    "türbanlı kardeşime dokunma" diye kaç tane kadın derneği/insan hakları derneği eylem yaptı sayısını biliyor musun?

    "aynı fikirdeki erkeklerin kafası açık diye üniversitelere girebiliyorken, kadınların günahı ne?" diye kaç yürüyüş yaptık sen biliyor musun?

    "fikrine katılmayabilirim, ama bugün senin başörtüne karışan, yarın benim eteğime, tişörtüme, sakalıma da laf eder, doğrusu hiçbirine karışmamaktır" diye kaç bildiri yazıldı sen biliyor musun?

    "ay ama onlar da türban şeklinde değil, çene altından bağlasın yıaa" diyen ulusalcı teyzelere kaçımız "kimsenin neyi nasıl giyeceğine, nerden takıp nerden bağlayacağına karışmak haddimize değil" diye kaç kere tane tane anlattık, gırtlak patlattık sen biliyor musun?

    şimdi utanmadan kalkar "yeaa tamam sizin gibiler de var ama, münferit, yeaa çoğunluk sizin gibi diil" dersen suratına tükürürüm senin! kendinizi çoğunluk üzerinden tanımlamak yetmiyor, bir de bizim "çoğunluğumuzun" ne olup ne olmadığına karar vermek istiyorsunuz, yetti be!

    sırrı süreyya türban için teklif götürdüğünde ve akp'nin oylarıyla tasarı reddedildiğinde buna ses çıkarma, sonra "bunlar cumhuriyetçi yeaaa".

    akp'li olmak-chp'li olmak ekseni dışında düşünemeyecek kadar köşeli ve sıkışıksa beyinleriniz, biz daha ne yapalım?
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap