8 entry daha
  • basın kurbanı olmuş ninedir. o da herkes gibi düşünüyor ama o kadar yanlış bilgiler veriyorlar ki böyle internetten ya da doğru haber kaynaklarından uzak kişilerin kafası karışıyor. teyzenin normalde tüm direnişçilerle aynı düşündüğü belli. ama direnişçilere kızıyor. şimdi kime kızacaksın? direnişçilere mi teyzeye mi? ben basına kızıyorum işte. orda susturan adama kızıyorum. imkanları olup bilmeyenlere kızıyorum. imkanı olmayanlara -bu teyze gibi- anlatmayanlara kızıyorum.

    en baştan beri söyleniyor üstelik. gezi eylemi halkındır. kimse ayırt etmiyor muhafazakar, kemalist, kürt, türk, başörtülü, açık ya da her ne ise. olay ne olduğun değil ne düşündüğün. zaten mantıklı bir insan gerek akp li olsun gerek olmasın bunu destekler. bunu sürekli kalıba sokmaya çalışmayın artık. bu teyzeyi bile kalıba sokmaya çalışıyorsunuz.

    insanlar demokratik hakkına sahip çıkmalı. yasaklar onu rahatsız etmediği için ne gerek var diyenler karşı çıkanlara nankör diyenler biliyorum ben. insanlar seslerini çıkarıyor diye kızanlar da var. bugün onlar kızarken yarın seslerini duyurmak istedikleri zaman kimse yok diye de kızacaklar. bu böyle çünkü. ya da sesini çıkardı diyelim. karşı tarafın sesini kısmaya çalışanlar da var.

    kendin bağırırken o teyzenin sesini kısmaya ne hakkınız var sizin? öyle yapacaksan kendin bağırmışsın neye yarar şimdi? bağırdığından ne farkın kaldı ki?
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap