4 entry daha
  • spincrus un soylediklerinin dogru anlasilmasi dogrultusunda cok da sacma olmayan kampanya. kendimce birtakim aciklamalar yapmayi boynumun borcu bildim.

    su vardir ki; her ne sebeple olursa olsun, sozluk kurallarina uyan herhangi bir susere kimsenin sozlukten uzaklassin, gitsin vs demeye hakki yoktur, olmamalidir.

    ayrica, madem karma insanlar uzerinde herhangi bir etki yapmayacaktir, ya da yapiyorsa bu cok onemsizdir, o zaman niye vardir? elbet ssg bunun uzerinde ugrasmis, formuller uretmis emek vermistir, demek ki bunun amaci 'amaan millet takmasin, ne onemi var' dan fazladir. ancak, karmanin o dusunulen amaca hizmet edip etmedigi, ya da yan etkilerinin asil amacin ustune cikip cikmadigi tartisilmalidir, su anda tartisilmaktadir, bu kampanya da bu sebeple vardir.

    sozluk farkli bir ortamdir, otokontrolun en guzel orneklerinden biridir. amma velakin, spincrus'un da dedigi gibi, cevresi fazla olan suserlerin fazla $ukela alacak olmalari da doganin bir kanunudur. bu bazi esitsizliklere yol acmayacak midir guzel vatandaslarim? ne gerek vardir ki bu tarz aristokratik yaklasimlara, bir takim puanlamalara?

    "daha uc bes mesaj atmis adamsin, sana noluyor" diyenler olabilir, onlara da saygi gosterir, iyi gunler dilerim.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap