187 entry daha
  • enteresan bir durum. var cidden böyle bişi, daha bugün karşılaştığım durumu yazayım yazmayayım diye düşündüm, yazmaya karar verdim.

    sabah kızılay'da yürüyorum yavaş yavaş, benden hızlı adımlarla bir kadın geçti bir kaç metre yanımdan, standart türk hatunu. çok güzel değil, çirkin değil, 1.65 boylarında, hafif balık etli. biraz ilerlediğinde farkettim, hatunda bir kalça var abartısız 120 cm civarında( bu arada gözlemle ilgili değerler bunlar, her baktığım hatunu bu şekilde incelediğim düşünülmesin lütfen*) biraz hızlı yürümeye çalıştığı için o kalçayla beşbin devir çamaşır makinası gibi kıvırıyor, bir kaç saniye ( vallahi birkaç saniye ) gözüm takıldı. sonra büyüyü bozdum vay anasını dedim içimden yürümeye devam ediyorum. aynı istikamette bir 500 metre yürüdük sanırım. dikkat ettim, gencinden yaşlısına, aynı istikamette yürüyeninden karşı istikametten gelenine, dükkanların/bankaların önünde bekleyenlerine kadar istisnasız bütün erkekler hatunun kalçasına bir şekilde takılıyor, lan diyorum şu adam bakmayacak, iki saniye geçmiyor yanıltıyor beni, hipnotize olmuş duruma geçiyorlar. hayır suratlarının aldığı şekilleri görüp gülmemek mümkün değil, akıllarından geçeni aynen yansıtıyor, sıfır yalan, sıfır başka bir ifade. poker oynayamaz bu adamların hiçbiri dersiniz direkt. sonra düşündüm, lan kitlendiğimde benim suratım nasıl oluyor acaba diye, hemen düşünmekten vazgeçtim, kendimden iğrenmemek adına.

    sonra hatunun yerine koydum kendimi, ulan bu kadar mesafede bu kadar erkeğin bana bu şekilde baktığını görsem sokağa adım atmam yeminle.. bu durumun bulunulan semtle veya kişisel özelliklerle çok fazla alakası yok, kızılayda bulvarda veya nişantaşında ol, değişmiyor. istemli veya istemsiz bir şekilde genç/yaşlı, tahsilli/tahsilsiz, evli/bekar bütün erkekler bu büyüye bir şekilde yakalanıyor. sözlü veya fiziksel bir müdahale olmadığı taktirde tepki vermiyorlar genel olarak, kadınlarda bu durumdan haberdar ve/veya zaman içerisinde umursamaz bir hal alıyorlar zannımca..
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap