6 entry daha
  • öncelikle alkolün ereksiyon olamama sorunu yarattığı bilimsel bir gerçektir. bunun arkasında yatan sebeplerden bir tanesi tamamen kan damar sistemi ile alakalı olup, diğeri ise nörolojiktir. yani bünye gevşeyince tansiyon nabız falan düşünce alete kan gitmiyor işte kısaca.
    ya da ilişki esnasında uyarıcı olan etkiler, temaslar falan kişinin algısındaki düşme ve odaklanma sorunu yaşaması yüzünden tam algılanamıyor yani bu etkiler çok da uyarıcı etken olmuyor artık...

    şarap yapar, votka yapmaz. ben tekila içince yaşadım ama bir arkadaşta öyle olmuyormuş... rakıyı sek içince yapıyor ama suyla içersen yapmaz... gibi şeyler şehir efsanesidir genelde. gerçek şu, sarhoş olacak kadar ne içerseniz için ereksiyonunuzda size bir eksiklik olarak geri dönecektir. ama az ama çok derecesi bünyeye göre ne kadar içtiğinize göre değişir. yalnız 1 olumlu yönü var bunun, eğer birliktelik yaşayacak kadar ereksiyon olabilirseniz çok şanslısınız demektir, çünkü kafa gidik olsa da, ne yaptığını çok idrak edemesen de çok uzun sürecek bir gece sizi bekliyor demektir. hele bir de kondom varsa demeyin keyfinize, sıfır hissiyatla, sıfır orgazmla sabaha kadar sevişme garanti demek.

    lütfen 2 birayla ya da 2 kadeh şarapla sarhoş olan, ya da seks özlemiyle yanıp tutuşan, kıza benzer herşeyden her ortamda kolayca tahrik olan ve cinsel anlamda ateşli dönemini bitirmemiş (yani ne bileyim 20 yaşında olur 18 olur 24 yaşında olur artık bünyeye, genetiğine göre) hemcinslerim kendini hariç tutsunlar :) bu olay daha çok o tatilde çadır kurma dönemini tamamlamış ve düzenli olmasa bile arayı çok açmadan seks yapabilen erkeklerde geçerlidir.

    hadi hepinize iyi ereksiyonlar, allah yarıyolda bırakmasın...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap