241 entry daha
  • spoiler ve spoiler ve spoiler

    hannibal finalde yürürken filmleri düşündüm. manhunter ve yeniden çevrimi red dragon'da sevgili will graham geliyordu hapishaneye. the silence of the lambs'teyse çaylak ajan starling gitmişti hapishaneye. hem starling, hem de will, hannibal'ı ziyaret etmişlerdi. bu dizideyse tam tersi olmuş, ziyaret edilen will, ziyaret eden hannibal olmuş. açıkçası böyle bir final beklemiyordum. ben önceki filmlerin izinden gideceklerini, will'in en sonunda tıpkı filmlerde olduğu gibi hannibal'ı alt edip hapse attıracağını düşünmüştüm. belki de ikinci sezonun ilk bölümlerinde yapar bunu. dolayısıyla will'in vurulup hapse düşmesi fazla olmasa da şaşırttı. jack de hemen her şeye inanıyor, bir de dedektif olacak. gerçi onun yerinde kim olsa inanırdı. deliller sağlam, will iyice kafayı sıyırmış-uçmuş durumda. o yüzden şüphelenmemesi normal. gene de önceki bölümlerde hannibal'dan şüphelendiğini hatırladığımda bu hain oyunu jack'in bozacağını düşünmüştüm. önceki bölümlerde hannibal hem hastasını, hem de hastasının arkadaşını öldürmüştü, hannibal da bundan şüphelenmiş ama devamı gelmemişti.

    neyse bakalım ikinci sezonda ne olacak? hannibal insanları katledip onlardan yemekler yapmaya devam edecek de asıl merak edilen will'in ne kadar içeride kalacağı. yapımcılar belli ki filmlerden farklılaşmaya çalışıyorlar.
    2.sezonu 2014'ten önce izleyemeyeceğiz ne yazık ki. gene mayıs ayında başlayacak sanırım. kötü oldu bu. araya bir sene koyulmasa keşke...

    edit: yapımcı açıklama yapmış. yazarın red dragon adlı romanını dördüncü sezonda uyarlayacakmış. yani will'in hannibal'ı hapse attırması için iki sezon daha bekleyeceğiz. ancak dördüncü sezonda hannibal hapse girecek.
1409 entry daha
hesabın var mı? giriş yap