148 entry daha
  • bugünkü yazısında başbakanı, tecavüzden kurtulmanın imkânsız olduğu kulampara sarması durumunda gösteren terbiyesiz yazar.

    şöyle demiş: "şimdi olan da hiç kuşkunuz olmasın iktidar partisi ile lideri tayyip erdoğan'ı köşeye sıkıştırma, mümkün olursa yerlerinden etme, önümüzdeki seçimlerde ortaya çıkması muhtemel sonuçları tersine çevirebilme amaçlı bir kumpastır... (...) hayatı hep siyasetin içerisinde geçmiş önemli biri, 'kulampara sarması' benzetmesini kullanmıştı yapılanı iyi anlatabilmek için... bir kere çark dönmeye başladımı, kurtuluşun adeta imkânsız olduğunu anlatmak amacıyla..."

    başbakanın kulampara'nın elinden kurtulması için yapılması gerekenleri anlattıktan sonra da şöyle bitiriyor: "kulamparaları hayal kırıklığına uğratmanın yolu budur..."

    bir başbakanı kulamparaların (gulamperest=oğlancı) tecavüz etmesinden kurtulmanın neredeyse imkânsız durumda bulunduğunu yazmak ne kadar terbiyeli bir üslup sayılır bilemedim doğrusu. üstelik muhafazakâr star gazetesinde. (belki de bu deyimi "para"yla ilgili sanıyordur)

    iki gün önceki taha kıvanç takma adıyla gene muhafazakâr yeni şafak'ta yazdığı yazısının başlığı da şuydu: kulampara sarması.

    allah ıslah etsin. amin.
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap