5 entry daha
  • kelen coleman hayranı olduğum için başladığım(evet buralarda kendisine hayran olan tek insanım) sonrasında çok da severek ilk sezonunu bitirdiğim dizi. zaten sevgili kelen ilk olarak 8. bölümde ve toplam olarak da çok az bir süre görünüyor.

    ilk bölümler biraz ısınmakta zorlansam da sonlara doğru bölümlerin nasıl aktığını anlayamadan bitirdiğimi fark ettim diziyi. özellikle chris messina'nın canlandırdığı dr. castellano'ya ilk başlarda hiç ısınamamıştım. bunda yakın zamanda the newsroom'da biraz itici bir rolde izlememizin de etkisi olabilir diye düşünüyorum. sonradan bildiğin sempatik bulmaya başladım herifi. castellano da en sempati duyduğum karakter oldu açık ara. ed weeks'in canlandırdığı dr. reed de başlarda biraz kadın avcısı bir karakter gibi gösterilip ufaktan bir barney stinson'a kayıyordu ama o yoldan dönüldü sanırım. kadınlarla durumu değişmedi ama ilişkileri hem düzgün bir biçimde yansıtıldı hem de karakter zorlama bir şekilde çok ön plana çıkarılmadı.

    son olarak mindy kaling mimikleriyle bile güldürüyor. bir de hemşire morgan rolünde ike barinholtz çok başarılı. 2. sezonu da zevkle izlenebilecek bir dizi.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap