5 entry daha
  • bazı "satırbaşları" şöyle, ben 9 dakika kaybettim başka insanlar da kaybetmesin.

    - basit bir matematik hesabıyla, şurda şunu, burda bunu diksek [ki ortalığı ayağa kaldıran, fişekleyen avm projesinin fitilini çeken bu zihniyetken zaten devam ediyor adam yardırmaya], senede 30 milyar euroyu buldu, en son, kullandığımız eski tüplü telefunkenleri falan da satalım dicek sandım.
    - ki bu mantıkta da kanalistanbul adıyla ortaya seçim aleti olarak atılmış sonra pek sesi de çıkmamış projenin reklamını yaparken dünya siyasetini mini çakallıkla yeniden yazmış, yani sanıyor ki melihcik, sen ordan kanal açıcan, elalem gıkını çıkarmicak, 5 milyar euro kar sağlicakmışsın, sanki mahalleye boru hattı döşüyorsun, uluslararası anlaşma durumundan haber yok tabi uluslararası bilgi, norm, anlaşmalar hak getire.
    - dış mihraklar dalgasını hala ite kaka devam ettirmeye çalışıyor. taksimde dans eden kadın aynı zamanda alman vatandaşı olduğundan melih gökçek'e göre kendisi faiz lobisinin bir örneğiymiş. [faiz lobisi diye tutturmuşken, maliye bakanı mehmet şimşek'in ingiliz vatandaşı olduğunu biri yandan fısıldasa o an bayılır herhalde]
    - sonra da yalnızca bir örnek vermişken, "gördüğünüz gibi bir sürü örnekleri var" diyerek alışık olduğumuz tavrını devam ettiriyor.
    - cnn'de çalışan muhabir aslında herşeyi itiraf etmiş türkiye'ye karşı olduklarını, bir takvim iddiası daha.
    - selin girit'i hedef göstermeye devam ediyor. resmini bile bastırmış kocaman.
    - redhack'ten yediği ayarı kendisi anlatıyor. muazzam bir komedi.
    - barış, kardeşlik, ayar vereyim derken ayarın odağı olma temaları ve meşhur hayat sevincini böğürden koparıp alan sırıtışıyla kapanış.
    - o büyüteç ne la öyle orda?
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap