108 entry daha
  • aziz yıldırım'ı hiç sevmeyen ve sırf bu sürece fenerbahçemin adını bulaştırdı diye kulupten gitmesini isteyen biriyim. .sadece sizden bir şey rica ediyorum. .bu toplantı gezi parkı sürecinde oradaki bir sözcü tarafından yapılsa,yargının halinden ,bakanların sözlerinden,üstlerden gelen isteklerden,bir takım lobi(cemaat) gibi olaylardan bahsedilse siz tutup alkışlarsınız,ülkenin ne hallere geldiğini görüp inanırsınız,ancak konu fenerbahçe veya aziz yıldırım olunca neden yalan dolan oluyor onu anlamıyorum?

    kardeşim sevme aziz'i,fenerbahçe'yi gerçekten sorun değil. .ama ergenekon davasında,gezi parkında dönen olayları görüp,bu olayda olanları görmemezlikten gelme rica ediyorum. .ben aziz'i savunmuyorum hatta gerçekten şike konuşmaları yapabilecek biri olduğunu da düşünüyorum ancak yine de bu ülke'nin yargısının,lobisinin neler yapabileceğini görüyorum. .konu park,özgürlük olunca bir olabiliyorken,futbol olunca neden bu kadar çirkinleşiyoruz?neden düşman gibi oluyoruz? onların istediği de bu zaten. .istanbulunited'ı yıkmak. .

    yapmayın,etmeyin güzel kardeşlerim,inanın kim ne yaptıysa,teşebbüs ettiyse hepsi bulunsun adil bir şekilde yargılansın istiyorum ancak ethemin vuruluş anını gören insanların bile tanıklık yapmasın diye içeri alındığı bir yargıya güvenemiyorum malesef.

    şike yapanların da,deneyenlerin de,bu işten kendine fayda sağlamaya çalışanların da ortaya çıkacağı gün gelecektir elbet.o güne kadar bir olalım,bu düşmanlığı bitirelim rica ediyorum!

    tanım unutmuşuz aceleden;ne olursa olsun,sevmesem de dik durmaya çalışan fenerbahçe başkanının basın toplantısıdır.

    zöge:ne takımımı,ne aziz'i,ne de şikeyi savundum ona rağmen zamanın ötesi olduk ya helal olsun.bu insanlarda fanatizm,at gözlüğü olduğu sürece bizden bi bok olmaz aferin.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap