19 entry daha
  • dün nihayet izleme fırsatı bulduğum, yepyeni, tatlı mı tatlı bir pixar animasyonu.

    her ne kadar, sadece türkçe dublaj seçeneği olduğu için son anda gitmekten vazgeçecekken, benim gibi dublaj olayını sevmeyen bir arkadaşın önerisiyle gittim ve gerçekten her dakikasında eğlendiğim bir animasyondur.
    dublajı ise beklentimin biraz üstünde çıktı. (bkz: bir dublajlı buz devri değil)

    ve özellikle belirtmekte fayda, pixar animasyonlarında geleneksel hale gelen asıl animasyon öncesi izlettirdikleri kısa animasyon -ki adı the blue umbrelladır- yaratıcı olduğu kadar, heyecanlı ve güzeldi.

    --- biraz da spoiler verelim ---

    aslında konu olarak monsters inc.'in öncesini anlatması, karakterleri daha iyi tanımamızı sağladığı yetmiyormuş gibi sevdiklerimizi daha çok sevmemizi sağlamış oldu. hoş, ben normalde sullivan'ı daha çok severdim ama meğersem önceden züppenin tekiymiş yahu...hoş kimseyi geçmişiyle yargılamamak lazım ama izlerken yer yer kendisine çok kızdım...ama mike wazowski'yi daha bi çok sevmiş oldum...hatta korkutma yarışının son etabında o çocuğu korkutmasıyla edindiği başarı resmen gözleri yaşartacak cinstendi. (bkz: uzun süredir bir şey başaramayan insan) ama meğersem sahte bi başarıymış...ahh sully..

    bununla birlikte, cast akmaya başladığında gösterdikleri canavar kartlarında monster inc. dışında fear co. adlı bi şirketin varlığını fark ettim. bilmiyorum ilk animasyonda bahsi geçiyor muydu. ama belki 3. animasyon için bi neden olabilir; çalışma yöntemi değişmiş monster inc. vs korkutmaya devam eden fear co. ..bu esnada bizimkiler de çoluk çocuğa karışmış olur. güzel olur hee...

    --- tamam tamam spoiler bitti ---

    kısaca, fazlasıyla hoşnut kaldığım bir pixar yapımı daha. izleyin, izlettirin efenim.

    bu arada, cast bittikten sonra ufak bi şeyler gösterdiler mi? ben bekliyordum yine ama arkadaşlar beklemek istemedi *
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap