40 entry daha
  • anafor'un yedigi gazlardan oturu degil de, genel ahlaki durumundan oturu kendi ifadesiyle "sozlugun en efendi adami" durumundan, sozlugun en gaz adamina donusmesini gormemize de vesile olmustur. #35023171

    kisisellestirmeyeydi iyiydi.

    bak yarin necati sasmaz sinema emekcilerini goturecekmis erdogan'a, ertesi gun hulya avsar bir grup magazinciyi, sonra yigit bulut vali'ye gazetecileri goturecekmis, spor camiasini abdurrahim albayrak goturur, musiad is cevresini goturur falan. ha ama her cigirtkan, eylemin icinden birilerini de ekler illa ki bu ekiplere. bu pr degil, ya da anafor'a gore "sicayim pr calismana ulan, gerikali, mermer kafa mal, sacma sapan kesin lan mallar huloggg ben sorumu sordum". bir kere bu olayi elestiren ve cok belli ki direnisin icinde olan insanlara bu sekilde hakaretlerle savurman tam da gezi ruhuna uygun oldu di mi? vali'ye super sorularini sordun, 1 aydir cektiklerini yuzune haykirdin ve geldin orada sana omuz vermis insanlarin agzina sictin senin icinde oldugun bir seyi elestirdi diye ve simdi harika.

    aha iste tam da burada senin mock mock mock mock dedigin sey isin icine giriyor, pr boyle bir sey, normallestirir, dinamiklerden yararlanip yonunu degistirir ve sonumlendirir.

    anafor, senin o sordugun seyler soruldu canim daha once, senden benden cok daha fazla gaz yemis, senden benden daha birikimli, senden benden daha kulturlu, yetkin, etkin, bilincli, bilgili, vs insanlar tarafindan soruldu, akabinde ayni insanlar daha feci muamelelere maruz kaldilar. dayanisma gitti gorustu herkesle. yarin albayrak carsi'yi goturse, yigit bulut can dundar'i, ferit sahenk halk tv'yi, necati sasmaz da alabora'yi, hulya avsar tarik akan'i goturse, bayram ali bayramoglu koluna girse cem boyner'in, ben tutup tekrar seni gotursem vali'ye nasil olur sence? herkes konusurdu, icini dokerdi, ne guzel memleket lan bu derdik, dolar duser borsa cikardi, mis.

    anafor tam da mock'un istedigi gibi bokunu cikarmis oluruz dediklerim olursa, ki evet bu daha baslangic, boyle giderse kisisel 'ben, ben ama bennnn!'lerinizle bokunu cikarmaya calisirsiniz da mock'a soyle size ragmen tutmaz o is.

    anafor sen once git mock caterpillar arkadasina sorular sor, bank asya'yi sor, oradan medyaya ziplamasini sor; kumda oynama niyetine, alistirma niyetine git bunlari sor, biraz buyu sonra tekrar seni vali mutlu'ya gondeririz merak etme. ha evet biraz da saygili ol, biraz sakin ol, biraz sindirim sistemin calissin, biraz devinim, biraz dik dur dikelme. ha bir de kisisellestirme. #35021036
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap