1 entry daha
  • magdur blogger. o kadar magdur ki ölecek bir gün magdurluktan. örtüsüne laf etmisler, örtüsü üzerinden oyunlar oynamislar. dine hakaret suc degilmis diye aglamalar vs. kafasini cübbeli sarikli sakalli adamlara gömerde kaldirip bir etrafini seyretmezse dine hakaretin suc olmadigini düsünmeye devam eder elbette.

    tam bir atatürk düsmani, sevmek zorunda olmadigini ve varligini ona borclu olmadigini söylüyor. biz tarihi bize dayatilandan ögreniyormusuz o da kaynagindan ögreniyormus. cumhuriyet cocuklariyiz diyip sokaklarda hayvanlar gibi ciftlesiyorlarmis, analarinin basindan da örtüsünü cekip cikariyorlarmis ahahahahsjsksls. akp ne ki secmeni ne olsun. gerci ne olduklarini kazlicesme de ögrenmistik degil mi?

    keske sadece yemek tarifleri hazirlayip koysa da magdur edebiyatindan vazgecse. söz ben ona istemedigi kadar örtü gönderirim. sarip sarmalasin kendini, belki böylece cennete gider. insanlari siz biz diye kutuplastirip, nefret söylemlerinde bulanacak sonra da vay müslümanim, ah gercek müslümanim, ah bacilarimin analarimin örtüsü. oy yahudiler örtülü bacimin etegini dikenle sirtina sabitleyip avret yerini actilar oyyss benim atam ataput degil, benim atalarim hem zahiri hem batini putlari yiktilar. sizin putlasmis sahte ataniza ihtiyacim yok, vaaay o olmasada olurdum ama siz olur muydunuz bilmem? bu nasil bir cahillik yarabbi.

    hazret gezi genclerine de deginmis. icip icip ..... yapiyormussunuz. ne kadar ayip.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap