• öncelikle şunu belirteyim sonuçta allah yarattı. nimete çirkin demek olmaz, küfre girer. fakat hepsinin bilgisayar çocuğu asosyal tipler olmasından mı yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum ama aralarında yakışıklı eli yüzü düzgün diyebileceğim bir insan yok.

    bu nasıl çirkin bir topluluktur arkadaş? bu kadar çirkin insanı bir araya nasıl getirdiniz? rastgele sözlükten 10 kişi götürseydiniz her şekilde şu tablodan daha estetik bir görüntü çıkardı.

    çoğu şişman, biçimsiz bedenler. hayatlarında spor yapmamış insanlar. simalar ayrı bir facia, ssg kaymış gözleri ve kelleşmiş kafatasıyla gruba önderlik ediyor. ayrıca ssg'nin giyim tarzı da şakirt pilavlı sohbet abilerinden farksız. zengin adam sonuçta muhtemelen pahalı şeylerdir ama bedava verse bakkala giderken bile giymem o derece.
    en sağdaki kck davasından hüküm giymiş gibi. soldan ikinci yağlı ve uzun saçlarıyla el-kaide mensubundan hallice. en soldaki çelimsiz ürkek ortaokul çocuğu gibi bir tip, heyecandan kemerini de ters bağlamış. kanzuk için söyleyecek söz bulamıyorum zaten.

    http://image.prntscr.com/…e4e5da9ab616164bfd3c0.jpg

    tabi bu kadar söyledik de sonuçta uçurma mekanizması bu adamların elinde. yarraklara yan basmak istemem. hepsi şaka yani fazla ciddiye almayın. şakayı kaldırabilen insanlar olduğunuzu bildiğim için yazıyorum böyle. olan biten'de yaptığınız şakalar sayesinde ne kadar geyik, komik adamlar olduğunuzu biliyoruz. yaptığınız esprilerle sandalyeden düşmemize sebep oldunuz yıllarca. (yersen)

    edit: link düzeltildi.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap