63 entry daha
  • gecenlerde "du bakiyim bu nasil bir seymis" diye oynamaya basladim da zor kalkabildim basindan.

    hersey oyunun basinda kendime bir barbarian karakter yaratmakla basladi.

    once barbar'a tikladim sonra bir isim yazdim ve iste artik bir barbar olmustum. o halde kendime herseyiyle tastamam kilik kiyafet, sekil semal yapmaliydim. allaha sukur, ucu besi denklestirdik, ecinnisini canavarini patakladik, ganimeti topladik, boyle şıkır şıkır miğferiydi burma örgü zirhiydi, kristal kiliciydi ne var ne yok gecirdik ustumuze. sonradan bir de okcu kari aldim ki yanima konsepti sahene tamamladi. akabinde hemen cektim kenara hatunu, vurdum omzuna, hadi bakalim dedim, gazamiz mubarek ola...

    neyse, ben hala saniyorum ki sekli semali yaptik, konsepti tamamladik, nefsimizi korelltik isi bitidik. nerde mina koyim... daha bunun level'i varmis, skill'i varmis gorevi varmis, varmis oglu varmis.

    bir iki amcamla muhattap oldum, yok sunu kes, sunu bic. yok bunu kurtar falan paso is veriyolar. haci dedim hadi tamam anladik sahene bir sekilde giyindik kusandik ama isi sapa sarmayalim be guzelim. ne guzel takiliyoruz iste. bu gorev morev isi bozar bizi falan dedim. baktim ki hemen yok son umudumuz sensin, yapsan yapsan sen yaparsin bu isi edebiyatina girdiler. e gururlu bi barbariz, hacim uykum geldi lan, baksana saat kac oldu hala bilgisayarin basinda oturuyoruz da diyemedik.

    eh peki babacim sizi mi kiricam dedim de hay demez olaydim arkadas. kesiyorum kesiyorum bitmiyor bu ipneler yaw. sabahin dordu oldu artik uyku gozumden akiyor, ben bi ayak yolunma gidiyim geliyorum hemen diyip kaciverdim anasini satiim.

    ne pis oyunmus lan.
412 entry daha
hesabın var mı? giriş yap