5 entry daha
  • bir zamanlar güzergahımızın üzerinde olduğundan bir gece konakladığımız ve bu sayede az da olsa gezme fırsatı bulduğumuz andalucia bölgesinde yer alan şehir.

    şehir ile ilgili, tarihi yapılar ve doğal güzellikler namına pek bir şey kalmadı zihnimde. o bölgede sizi yeterince tatmin edecek, dahası büyüleyecek başka şehirlerin olması da bu noktada önemli bir etken tabi.
    (bkz: sevilla) (bkz: granada)

    bunları saymazsak şehrin sıcakkanlı insanları son derece etkilemişti beni. insanlarına rahatça şehir ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilir, yemek yiyebileceğiniz güzel mekan tavsiyeleri alabilirsiniz. ayrıca insanlar size yardım ederken ve sizin ile muhabbet ederken bunu samimiyetle ve içtenlikle yapıyorlar. bu içtenliklerini ve samimiyetlerini; muhabbeti devam ettirmek istemelerinden, sordukları sorulardan ve açtıkları konulardan anlayabiliyorsunuz. bunda turistik bir bölge olmamasının da payı vardır muhtemelen. dolayısıyla insanlar yabancılara daha olumlu yaklaşıyor olabilirler.

    bir daha andalucia bölgesine gitme fırsatım olur mu bilmiyorum. olsa da, murcia'ya gitmek için yolumu uzatacağımı sanmıyorum. ama hatıralarımda hep sıcakkanlı insanların yaşadığı şehir olarak kalacak.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap