21 entry daha
  • 12 temmuz 2013 te istanbul cerrahi hastanesi'nde op dr sinan göker'e olduğum operasyondur kendileri. bilindiği gibi ameliyat gününü unutun, o gün özellikle ilk 2-3 saat çekiceksiniz kaçarı yok. ilk günü atlatıp geceleyin de uyku hapınında etkisiyle temiz bi 8-10 saat uyuyup ertesi gün kalktığımda olay benim için bitmişti. en ufak bir acı ve yanma kalmadığı gibi hayatım boyunca kullandığım lens ve gözlüklerimle gördüğümden en az %10 daha net ve keskin görüyordum.

    ilk gün muayenesine gittiğimde her ikiside 6 numara miyop + 0.75 astigmat olan gözlerimin %100 gördüğünü söylediler. o an yaşadığım mutluluğu anlatamam. yüzme ve ovalama hariç istediğini yap dediler. "peki ya bilgisayar, telefon kullanmak?" dediğimde eğer kuruluk yapmazsa kullanabilirsin dediler. eve gittim 2-3 saat dinlendikten sonra açtım bilgisayarı ve son 5 senedir her gün en az 2 saat oynadığım şeyi oynadım; dota...

    sonuç?

    bir, yukarda yazıldığı gibi kafamı duvarlara vurma isteği... ama daha önce yaptırmadığım için...
    iki, middle da pudge ile tarafımdan ezilmiş bir shadowfiend ve easy win. (bu kısım dota 2 oyuncuları için, anlamanıza gerek yok xd)

    gg wp :)
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap