22 entry daha
  • metascore' u 60' larda olan en güzel oyun galiba bu. ps3 metascore' u 63' müş ve ben bu 63' lük oyunu üst üste coop olarak 3 kez bitirip bir de üstüne platin trophy aldım. lan 63' lük oyundan platin mi alınır amk. alınıyomuş demek ki. herşey puan değil yani.

    oyun inanılmaz lineer olmasına, baştan sonra her yerinin invisible wall' larla dolu olmasına, skill çeşitliliğinin ve hatta çok daha önemlisi skill dengesinin rezalet seviyede olmasına rağmen enteresan bir şekilde acayip bağımlılık yapıcı bir yapısı var. bu hack&slash' ların olayı da budur zaten. oynanış dinamiklerini biraz güzel yap, levelling sürecini de biraz ilgi çekici bir şekilde tasarla gerisini siktiret. hatta o kadar siktiret ki oyundaki cüce karaktere sadece 5 saniye cooldown' lı bir patlayıcı ok skilli ver adam lvl 40' da o ana kadar bulabildiği en iyi çift el baltayla 1.5k falan damage vururken bu skill ile 150k (yüzellibin) damage vursun. denge de neymiş, sallaaa.

    ama gelgelelim gayet vasat olmasına rağmen bu kılıçlı, kalkanlı, büyülü, müyülü hack&slash' ları seviyorsanız oyun cidden oynatıyor kendini bi şekilde. oyunun neresi üstün, bi yerini öv deseniz övecek yer bulamam ama dediğim gibi 3 kere bitirip tahminen bi 25 saat falan harcadım bu oyuna. değdi mi değdi. gayet de eğlendim oynarken. coop olarak oynayacak oyun arıyorsanız deneyin derim.

    benim notum da 7.5/10 olsun.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap