8 entry daha
  • tom cruise'un senaristi... usual suspects gibi enfes bir filmin senaryosunu yaz, sonra git kendini dandik aksiyonlarda harca, tom'un senaristi ol. one hit wonder diyebilirim kendisi için. tek hitli senarist. şimdilik "hit"siz yönetmen.

    projeleri:

    -ice station zebra: fena olmayan bu eski filmin yeniden çevriminin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenecek. gereksiz bir proje.
    -jack reacher 2: jack reacher dönüyor. vasat ilk filmden sonra bunu zerre merak etmiyorum. zaten çeşitli başlıklarda sıkça yazdığım gibi kahrolası tom'un kahrolası dünyayı kurtarıp durması kahrolası bir klişe haline geldi.
    -top gun 2: hala düşünülüyor mu bilemiyorum. malum, tony scott çekecekti, ama intihar etti. başkasına çektirirler gerçi. gereksiz bir proje.
    -mission impossible 5: filmi yazıp yönetebilirmiş. ama nedense imdb'de adı bu projede geçmiyor, yakında düzeltirler. çekimler yılın sonlarına doğru başlayacakmış. bu seriden de sıkıldım ve dandik 4.filmden sonra 5.'yi hiç merak etmiyorum.

    gösterime girecek filmleri:

    -the wolverine: senaryo ekibinde kendisi. umarım katletmemişlerdir o senarist grubuyla.
    -edge of tomorrow: gelecek sene izleyeceğiz. fragmanı yakında düşer. tom gene dünyayı kurtaracak desek yeter. gereksiz bir film.

    görüldüğü üzere gereksiz projelerle meşgul olup duran, tek atımlık olduğunu sürekli kanıtlayan birisidir kendisi. usual suspects ayarında bir film çeker mi, yazar mı acaba? umarım yazar, umarım bırakır bu aksiyon filmlerini. zira dediğim gibi yetenekli olduğunu kanıtlamıştı. bu filmden sonra valkyrie gibi fena olmayan bir filmi yazmıştı. ama haliyle beklentiler yüksekti. o yüzden fazla tatmin etmedi. ama bu filmden sonra nasıl olduysa the tourist saçmalığını kaleme aldı. araya fazlasıyla dandik olan persons unknown dizisini yerleştirdi. sonraysa klişelerle dolmuş taşmış jack reacher ve senenin vasatlarından jack the giant slayer'ı yazdı.

    evet, kendisinden daha sağlam projeler bekliyoruz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap