6 entry daha
  • ekşi sözlük hiçbir boku beğenmeme ekibi yine iş başında. önce biraz anlatayım. sonra yine beğenmeyin yemeyin.

    dün markette öyle gelişine dolanırken dondurulmuş gıda rafında bunu gördüm. paketinde 4 adet var 450 gr falan. belki biraz az biraz fazla neyse ne işte ve 9,99 lira ve bir alana bir bedava. hemen bir hesap yaptım tanesi 1,25 liraya gelir. 2 paket aldım evin yolunu tuttum. bildiğiniz teflon tavaya koyup 3-4 dk yüksek ateşte pişiriyorsunuz. ayrıca bir pişirme taktiği de vereyim, 30 saniye kadar ön yüzünü de pişirin. 26 santimetre tefal teflona tam oturuyor. 1 taneyi pişirip domates, soğan eşliğinde yedim. güzel mi? değil ama beklenti ne? 1,25 liraya lahmacun alıyorsun. dahası bu dondurulmuş gıda yani ne bekliyorsun?

    tanesi 1,25 lira olan bu lahmacun ortalamanın altındadır, ancak fiyat performans kıyaslaması yapıldığında daha ne bekliyorsunuz anlamış değilim. tabi tanesine 2,5 lira verdiyseniz bir şey diyemem o zaman bunu neden alırsınız onu da anlamam gidin 3 liraya 4 liraya düzgün bir yerden sipariş verip 2 tane ile doyun.

    ayrıca tekrar hatırlatayım. dondurulmuş gıda ve dondurulmuş gıdalarda hiçbir zaman orijinal lezzet yakalanmaz. köşkeroğlu, namlı, hamdi gibi lahmacunları sükse yapan yerler dondurup satsınlar bakalım birde o zaman kıyaslayalım.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap