10 entry daha
  • baya bir süredir sırra kalem basmış yönetmen. imdb'ye girildiğinde yapım aşamasında olan bir tane bile işi gözükmemekte.
    ben nasıl oldu da böyle bir işe kalkıştım yüce alman tanrıları!? diyerek the tourist sonrası bunalıma mı girdi diye düşünmüyor değilim. stasi zulmüne maruz kamış doğu almanların ahını da almış da olabilir velhasıl.

    diğer taraftan, nasıl oldu da öyle işin altına girdi diye the tourist mevzusuna kafa yormaya da çok gerek olduğunu düşünmüyorum. hollywood gelecek; aga al sana para, al sana coni deph ve ancelina, bak venediği de ayarladım cillop gibi istemez misin yönetmek dese reddetmek kolay değil. ha demiyorumki reddeden maldır. ancak bugüne bugün martin scorsese 3d film çekiyor, bresson bile eğer teknoloji sağlanabiliyorsa yenilik ve daha iyi bir hikaye anlatımı adına bir takım şeyler denenmeli diyorsa (bresson örneğim tamamen lisansüstünde film teorisi veren hocamın söylediklerinden alıntıdır) kaz gelecek yerden tavuk esirgemek doğru olmayacaktır.

    ha şimdi en son filminde teknoloji ve yenilik adına ne skim var lan derseniz tabiki bir şey diyemem ancak her ne kadar bu adam paranın ve imkanların daha çok olduğu güney almanya'dan çıkma bir adam olsa da hollywoodun sunduğu imkanlar muhakkak avrupalı bir yönetmen cazip gelmiştir.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap