4 entry daha
  • ekşiteker 2. yaş günü sayesinde gidip görme fırsatı bulduğum; ormanın eteğinde, şehrin göbeğinde, istanbul'un gözbebeğinde olan motosiklet eğitim merkezidir kendileri.

    biz ekşiteker ahalisine mekanlarını açmaları ayrı bir gönül genişliği; o konuyu şimdilik es geçmekle birlikte mekan ve eğitim hakkında 1-2 kelam etme lüzumu görüyorum şahsım adına.

    kendilerinin adını ilk olarak motomaxtan ekipman alırken duymuştum. 1000 tl üzerinde alışveriş yaparsanız gis akademiden bedava sürüş eğitimi kazanıyorsunuz denildiğinde ismi itibariyle gayet ciks gelmişti bana. ''akademi'' diyolla wooohoo... neyse alışverişimizi 1000 liralık yaptık ve faturayı hanımın adına kestirdik ki o eğitim alabilsin...

    tabi insan yerini yurdunu bilmediği şeyin nasıl olduğunu merak ediyor. sevgili icemanr başgan yaş günü toplaşkamızın burada olacağını söylediğinde bu açıdan da sevinmiştim taa ki gidene kadar....
    (burdan sonra kötüleyecem sandınız de mi lan; nihahahahahah, zuhahahaha)

    yolunu izini neyin bilmediğimden gidiş süreci biraz sancılı olsa da hakikaten moturu vs siktir et sadece gidip bahçesinde oturmak amaçlı bile gidilesi, görülesi bi yeri var. gayet güzel ağaçların ortasında, istanbulda insanın kolay kolay bulamayacağı, huzurla nefes alınabilecek bir yer.

    buraya kadar fiziki koşullarından bahsettik, biraz da eğitime-parkura laf edelim değil mi?
    -evet

    her neyse efendim. mekanın iç parkuru özellikle de slalom sever insanlar için gayet iç açıcı. hatta artçısı tarhananayı altına sıçırtmalı slalomları ile şov yapan sevgili faksite sorabilirsiniz. ayrıca sürüş eğitimleri de gayet doyurucu. sabah kazma sapı olarak kursa katılan bir arkadaş gün sonunda bir altın elbiseli adam olmasa da gayet rahat bir valentino rossi olabiliyür.(abartma fiilinin amına koymak) sonra sınavın da yine kendi mekanlarında yapılıyor olması apayrı bir güzellik bence. insanın tanıdığı bir mekanda sınava girmesi hoş.
    hem burada eğitim aldığınız motorlar da güzel, yani işin özeti ben beğendim. beleş eğitim hakkımızı da en yakın zamanda gidip kullanmayı düşünüyorum.

    (bkz: gidin gari)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap