18 entry daha
  • 64 yillik yasaminin yaklasik 23 yilini iceride gecirmis kabadayi. 23 yillik sürecte sagmalcilar, izmit, pasakapisi, toptasi, ankara merkez, ayas, sultanahmet, tekirdag cezaevleri ile askeri dönemlerde mamak, kabakoz, kartal maltepe, alemdag, davutpasa cezaevleri kendisini misafir etmistir.

    12 eylül darbesi sonrasi eroin kacakciligi'ndan mahkemede yargilanirken "12 eylül öncesi islenen faili mechul cinayetlerin % 80-90'i solculara geriye kalani da sagcilara iskence yoluyla yüklendi." ifadesini kullanmistir. 5 sene tutukluluk süresinin ardindan serbest birakilinca "elimize silah gectiginde herkesten hesap soracagim." aciklamasini yapmistir.

    uzun hapis yillarindan sonra geri döndügü alemde sonradan damadi olacak alaattin cakici icin "bizim hapishanede yattigimiz yillarda adam olmus, meydani bos bulmus." diye beyanati vardir. kizi öldürüldügünde damadini kastederek "kadina silah cekilir mi! elbette cekilmez. sapik iste, bu sapik ceker. para icin sapiklarin yapmayacagi sey yoktur." demis ve kendisini de 7 gün 7 ay icinde öldürülecegini söyleyen alaattin cakici'ya "benim ismim dündar kilic. 40 senedir kelle koltukta sokakta geziyoruz. kafamizi kuma da sokmadik. o gitti kafasini kuma soktu. nerede oldugu belli degil. iki tane kiralik buldu yapti bu olaylari. baska ne yapabilecek? hic. dondu kaldi pe...k oldugu yerde." cevabini vermistir.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap