5 entry daha
  • genel anlamıyla yemek ve nefes sesinden rahatsız olmak olsa da sesler kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. örneğin birisi çiğneme sesinden rahatsız olurken bir diğeri sakız çiğneme sesine, biri köpeğinin patisini yalama sesine ve hatta p harfinin söylenişine bile rahatsız olabilir.

    http://www.nytimes.com/…06/health/06annoy.html?_r=0

    yıllardır abartıyorum sanırdım, kafamda olan saçma sapan bir takıntı diye düşünürdüm ama bunları okuyunca en azından yalnız olmadığımı görüyorum.

    ben mesela badem, ceviz, fıstık, fındık gibi sert yemişlerin çiğnenmesi sesine dayanamıyorum. özellikle bu tarz yemişleri bazıları ya ön dişleriyle kırarak ufaltıyor veya tüm olarak ağzına atıp ağzı açıkken kırıyor ya(yemiş büyük olduğu için ağız kapanmıyor çoğu kez) işte çıkan o ses! tüm tüylerim diken diken oluyor, ellerim ayaklarım uyuşuyor ve kalbim daha hızlı atmaya başlıyor. o anda tek istediğim sesi çıkartanı susturmak oluyor, ister söverek ister döverek. insanlara manyak mı la bu dedirtmemek için bulunduğum yeri terk ediyorum ama öyle bir şey ki başka odaya gitsem bile o sesi duyabiliyorum.

    biliyorum derdini sikeyim butonunu arıyorsunuz ama gerçekten çeken anlar, allah çeken herkese sabır versin.
540 entry daha
hesabın var mı? giriş yap